De start van brouwerij SpringBeer

In 1985 is SpringBeer in California (USA) ontstaan. SpringBeer veroverde in 1990 de Nederlandse markt en sinds dien zit brouwerij SpringBeer in Utrecht gevestigd. SpringBeer veroverde de Nederlandse markt vanwege zijn zoetere biertjes. fantastisch bier gewoon!

SpringBeer is vernoemd naar de prachtige plaats 'Palm Springs' in California. In ons brouwerij brouwen we vol enthousiasme craft bier dat anders is dan normaal. Wat varieert tussen heerlijke zoete IPA tot krachtiger bier.

Brouwerij SpringBeer zit gevestigd in een oude kledingfabriek, waar je nog wat aspecten terug kunt vinden van toen. In ons brouwerij kun je naast hemelse bieren en borrel bites in ons Grand café ook aanschuiven (in de brouwerij zelf), waar craft en cuisine samensmelten.

SpringBeer wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. SpringBeer is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat we altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.

De toekomst

In de brouwerij wordt er volop gewerkt aan nieuwe smaken op het gebied van bier. Onafhankelijk en vol energie strijdt brouwerij SpringBeer voor kwaliteit, ambacht en diversiteit. Minder zuipen en meer genieten. Kwaliteit boven kwantiteit zeggen we dan. SpringBeer beschermd zijn natuurlijke habitat met passie voor mens, dier en milieu.

Brouwerij SpringBeer
De brouwerij | bar | SpringBeer