SpringBeer in Palm Spring

Het verhaal van SpringBeer

De oorsprong van SpringBeer, ofwel het verhaal van SpingBeer ligt in Palm Springs, sinds 1985. Het is deze hippe wijk, rijk aan terrassen en eigentijdse winkels, waar SpringBeer haar naam aan te danken heeft.

Peter ford, de uitvinder SpringBeer, zag een fris, fruitig en zacht witbier dat, anders dan pils, troebel was. Dit komt doordat SpringBeer een bovengistend, ongefilterd bier is.

SpringBeer werd voor het eerst geschonken in Palm Greens Café in California. Na een succesvolle proef bij het café werd SpringBeer wereldwijd geëxporteerd. Het verhaal van SpringBeer ging verder en begon met het veroveren van de Europese markt, wat als snel als een groot succes werd ervaren. Dit kwam voornamelijk door de bijzondere smaken bier dat SpringBeer aanbiedt. De zoetere biertjes van SpringBeer deden het het best in Europa en zorgden voor goede omzetten. Dit vroeg om meer markten te betreden. De volgende markt was de Zuid-Amerikaanse markt, helaas pakte dit minder goed uit dan Europa, maar tot op heden wordt SpringBeer nog steeds verkocht in landen in Zuid-Amerika. En Azië is een markt waar nu de focus op ligt. Het is een land dat een steeds meer opkomende economie heeft en wat zeker een aantrekkelijke markt is om naar toe te gaan.

Als biermerk blijven wij ons aanpassen aan de wensen en behoeften van onze klanten en hopen in de toekomst een van de meest gewaardeerde biermerken te worden. We blijven dan ook regelmatig nieuwe smaken uitproberen en testen deze regelmatig op de markt om onze doelgroep in contact te houden met ons merk en een grotere naamsbekendheid te creëren bij hen die nog onbekend zijn met SpringBeer. SpringBeer streeft er dan ook naar om per kwartaal een nieuwe smaak uit de brengen.

Door de naamsbekendheid te vergroten bij onze doelgroep proberen wij regelmatig op evenementen aanwezig te zijn om men kennis te laten maken met onze heerlijke, verfrissende biertjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *