Aanbod SpringBeer

Het meest verfrissende bier dat er bestaat! Bekijk het aanbod van SpringBeer hieronder of bezoek onze brouwerij in Utrecht.

SpringBeer zomerbier
Beachlife

Nr.1 SpringBeer BEACHLIFE is hét bier voor de zomer. Deze verfrissende session IPA met aroma’s van tropisch fruit. Denk aan ananas, guave, mango en citrus.

Miss sol

Nr. 2 SpringBeer MISS SOL is een spannend en verassend biertje. Dit bier bevat een kruidige mix van diverse hopsoorten.

SpringBeer Palm trees on the mind

Nr. 3 SpringBeer PALM TREES ON THE MIND, is een licht zoet biertje met een stevig hopkarakter, waarbij veel fruittonen naar voren komen.

SpringBeer warm summer nights

Nr. 4 SpringBeer WARM SUMMER NIGHTS is het biertje voor op een warme zomeravond. Passievrucht en ananas voeren de boventoon in dit biertje

SpringBeer Super nice!

Nr.5 SpringBeer SUPER NICE is een en al fruit. Bevat dan ook diverse fruitsmaken zoals: papaya, meloen, ananas, perzik en citrus. Echt een biertje voor lichte bierdrinkers.

Bittersweet Desire

Nr. 6 SprinBeer BITTERSWEET DESIRE is intens bier vol fruitige, zomerse smaken. Je krijgt er haast nu al een verlangen naar...

Springbeer aanbod IPA:

 • English IPA
  Waar het allemaal mee begon… In de English IPA vind je aardse en bloemige geuren en veel moutige smaken.
 • American IPA
  Hop, hop en nog eens hop. Zin in fruitig, maar bitter? Dan is de Amerikaanse stijl IPA een dikke aanrader. In deze bieren speelt Amerikaanse hop de hoofdrol. Daardoor heeft het bier een fruitige, citrusachtige hopsmaak en veel bitterheid. Ons Nelletje, SpringBeer mooie Nel, is hier een goed voorbeeld van.
 • Double IPA
  Een Dubbel IPA wordt gebrouwen met nog meer hop en is sterker qua smaak en alcoholpercentage. Vol bittere hoparoma’s en een dubbele dosis fruit.
 • Tripel IPA
  Een Tripel IPA is een hopbom. Een krachtig bier met een stevige bitterheid. Er staat je een ware fruitexplosie te wachten.
 • New England IPA
  Een klassieke New England IPA is troebel, fruitig en juicy! Wij brouwen romige NEIPA’s met frisse smaakexplosies van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango.
 • Session IPA
  Een Session IPA is laag in alcohol en super fruitig. Een prima bier voor een eerste kennismaking met de IPA bierstijl.
 • Black IPA
  Een IPA met een twist. Een Black IPA heeft het typische aroma’s van een IPA, maar met een karakteristieke zwarte kleur door het gebruik van geroosterde mout.
Cafe in brouwerij SpringBeer

De brouwerij

In ons brouwerij zit ook een bar, waar na de rondleiding in de brouwerij het bier nog eens gedronken kan worden. De bar heeft een echte bruincafé uitstraling en heeft een gezellige sfeer. Zeker de moeite waard, om na de rondleiding nog eens één of meer van ons biertjes te proberen.

Het proces van SpringBeer in de brouwerij